СЕДАМНАЕСТ НАЈПОПУЛАРНИЈИХ БЛОГОВА ИЛИ САЈТОВА "Сазвежђа З" (7. јун 2023)

Укупно приказа странице

TRANSLATE PREVEDI

FLAG COUNTER

Flag Counter

САБИРАЊЕ ДЕЛА

САБИРАЊЕ ДЕЛА
Уз помоћ Бога. - Пут ка Сабраним делима

Архипелаг

Архипелаг
РУЗМАРИН

понедељак, 4. јул 2022.

Са Алтернативних извора


 Избор 

 занимљивих прилога


Предраг Протић

Оцијениле су 2 особа

 

Оцијенило је 0 особа

*  *

Djokic Dejan

Оцијениле су 44 особа
Оцијенио је Zoran Lakićević

 

*  *

Prije nego poslušate ovaj kratki isječak, postavite si kontekst tog vremena. Prisjetite se gdje ste bili 1996. godine, što ste radili, kako je izgledalo društvo u kojem smo živjeli? Što ste imali od tehnologije? Mobilni telefon skoro sigurno niste imali, jer mobilne mreže su tek počinjale, a nekakav glomazni Pentium kompjuter sa 8 mb RAM-a imali su samo oni boljeg imovinskog stanja.

I sad se zamislite, kako je netko u to vrijeme mogao predvidjeti Bitcoin, digitalne valute, i mikročipove za ljude? A David Icke je uradio upravo to.

U videu iz 1996. on kaže da mi na Zapadu ne živimo u demokraciji, nego živimo u sustavu u kojem oni s vrha piramide kontroliraju obje strane, i lijevu i desnu. Ovo je nešto što je u zadnje vrijeme sve očitije. Međutim ono što je strašno, poslušajte što govori o njihovim planovima, i pogledajte dokud smo došli.

On kaže da oni planiraju:

  • Stvoriti Svjetsku Vladu, poredak u kojem će nacionalne vlade biti samo administrativne jedinice, poslušnici za izvršavanje zapovjedi s vrha
  • Stvoriti Svjetsku Centralnu banku koja će sprovoditi sve transakcije na planeti
  • Uvesti svjetsku valutu, koja neće biti sastavljena od novčanica i kovanica, nego će biti u potpunosti elektronska, što će dovesti do potpune kontrole i oduzimanja slobode
  • Osnovati Svjetsku vojsku koja će navodno čuvati mir, a nacionalne vojske će biti raspuštene (za to im vjerojatno treba veliki rat kao opravdanje)
  • Mikročipirati cijelu populaciju na planeti i povezati na centralni kompjuterski sistem

Za ovo zadnje, i on sam kaže da shvaća koliko to ludo zvuči, ali tvrdi da smo jako blizu tome i da tehnologija za to već postoji. Danas, kad imamo Covid certifikate i QR kodove, i globalnu 5G mrežu koja se postavlja čak i na satelite – ovo više ne zvuči toliko ludo, zar ne?

I zanimljivo, u svom govoru on već onda, 1996, spominje Svjetsku Zdravstvenu Organizaciju i njihove pozive na cijepljenje protiv ospica. Kaže da su oni sami uzrokovali te epidemije ospica, kako bi nam mogli zaraditi bogatstvo na cjepivima. Iz današnje perspektive znamo da je to istina, a u slučaju takozvane pandemije Svinjske Gripe iz 2009 godine, to je i dokazano, da su farmaceutske firme potkupile dužnosnike WHO-a.

Poslušajte njegov govor (5 minuta, na engleskom):

Nema više nikakve sumnje da David Icke itekako zna što govori, i ako ne pratite njegove izjave danas, nemate šanse da shvatite što se zbilja događa. Upravo zbog toga, on je pobrisan sa svih platformi, a više mu ne dozvoljavaju da drži govore uživo. On je inače jedini govornik koji je mogao u potpunosti napuniti londonski Wembley stadion, a njegova predavanja traju po 8 ili 10 sati.

Jedina mjesta gdje još uvijek možete pratiti njegove intervjue i predavanja su njegovi kanali na platformi Banned video i Bitchute.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.....

извор: Логично

 

============================

Нема коментара:

Постави коментар

Шта народ прича?

Шта народ прича?
Слушате ли? ослушкујте мало боље, пажљивије...