Translate

Укупно приказа странице

САЗВЕЖЂА

САЗВЕЖЂА ИМА ЉУДИ КОЈИ ГЛЕДАЈУ У ЗВЕЗДАНО НЕБО И ВИДЕ ЗВЕЗДЕ. АЛИ ИМА И ОНИХ КОЈИ ГЛЕДАЈУ У ЗВЕЗДАНО НЕБО, И ВИДЕ САЗВЕЖЂА Реч је о мисли Жана Коктоа коју је Кортасар преузео, а пре мене још неки књижевници. Дакле, та реченица припада многим писцима, свакоме на свој начин, и истински ме одушевљава - Карлос Роберто Гомес Берас (Порторико)

Документациони центар | Сазвежђе З

Документациони центар | Сазвежђе З
ГОЛУБИЦЕ У СУНЧЕВОМ СПЕКТРУ

ЧАСОПИСИ КОЈИ ВИШЕ НЕ ИЗЛАЗЕ, АЛИ ДЕЛУЈУ И ДАЉЕ КАО ТИХА ВОДА

БОГОМОЉКА:Филмски канал

БОГОМОЉКА:Филмски канал
БОГОМОЉКА:Филмски канал, - Посвећено обнови, и ономе што је - као богомољка мужјака - гута, за време парења

Библиотека ВЕЧИТИ ЧУДЕСНИ КОРЕНОВИ

Библиотека ВЕЧИТИ ЧУДЕСНИ КОРЕНОВИ
Приватна дигитална библиотека. Обавезна ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА

Академија ФЕНИКС

Академија ФЕНИКС
Првих десет чланова уредништва скоро ИМАГИНАРНЕ РЕДАКЦИЈЕ фактички су оснивачи НОВОГ Друштва "ДИБИДрУС" и Академије ФЕНИКС..

Претражи ПоРтАл | САЗВЕЖЂЕ З

FLAG COUNTER

Flag Counter

РОД РОМАНОВИХ

РОД РОМАНОВИХ
Кнез Андреј Андрејевич Романов, глава Рода Романових

RS 1 TAJANSTVENA SRBIJA - Atlantida (drugi deo)

RS 1 TAJANSTVENA SRBIJA - Atlantida (drugi deo)
Милан Видијевић Настав епизоде о АТЛАНТИДИ

НАШЕ ПРИЧЕ

НАШЕ ПРИЧЕ
Избор.Преглед

ЗАВЕТИНЕ+

ЗАВЕТИНЕ+
књижевни лист

КУР

(Коментари упорних посматрача)
..
..ЈАДНИ СРПСКИ НАРОД ОТКАД РАТА НЕМА
коментари читалаца - избор


Светолик Станковићпре 14 сати
Дошао је крај свим замајавањима, причама и обманамa. Цар је го. Косово прави војску, од те намере неће одустати ни по коју цену. А и зашто би? Та је војска направљена одавно, само се звала друкчије, и чему ишчуђивања. Ту војску направиле су Америка, Енглеска и Немачка. Њихови официри су њени главни инструктори, наоружавају их ове три државе. На Косову, Запад чува своје интересе и учиниће све што иде њему у прилог. Ту нису важни ни Албанци ни Срби. И Албанија је направљена зарад интереса Аустроугарске и Енглеске, шта је данас ново у причи о Косову држави и њеној оружаној сили. Ништа. Србија мора бити свесна тежине ситуације у којој се налази. Шиптаре подржавају најмоћнији, Србе подржавају наводно моћни, али слаба фајда. Прекинути све разговоре у Бриселу. То је пропала ствар. Стварати јаку и моћну оружану силу која ће се супротставити евентуалној агресији. То је суштина српске будућности. Све остало је непотребно губљење времена и снаге. Не смемо више да се зaносимо илузијaма.
Славиша Гавриловићпре 17 сати
Господине министре и остали, клин се клином избија. Преведено на дату ситуацију то значи да на војну пријетњу морамо одговорити војно, а не причам ти причу. То је јасно један кроз један, све друго само значи побједу противника.
Bosa Sпре 19 сати
Termin pregovori postoji da bi se zamazale oci javnosti i dao neki pravni legitimet na ono sto se radi. Dogovor se ne postuje a legitimiteta nema tamo gdje vlado NATO sila. Nemamo sta prekinuti.Ta vojska vec postoji.
Jovoпре 20 сати
Jadni srpski narod otkad rata nema !
Srki sпре 16 сати
Svaka čast. Kako ja nemogu u tako kratkoj formi da kažem suštinu. Tačno 100%.ova rečenica se uklapa u suštinu svih mojih komentara al traži mnogo razmišljanja i obrazloženja da bi imala koristi, u praksi. Sjajno

ЛеЗ 0016427      Raste standard, nikad nam nije bilo tako dobro!

(избор из коментара уз чланак штампан у београдској Политици  
Туча продаваца открила нелегалну продају дрва за огрев  петак, 05.10.2018. у 12:04
вујицапре 11 сати Велико"0ткриће"нема шта,верујем да у Србији и без туче могу да се сваког дана" открију" бар неколико стотина камиона који продају дрва на црно. Е сад би био ред да нам ови који овако после туче"откривају"нелегалну продају кажу шта је са открићем редовних контрола инспекција.???

Нема коментара:

Постави коментар

Канал ЗАВЕТИНЕ

Шта народ прича?

Шта народ прича?
Слушате ли? ослушкујте мало боље, пажљивије...

СОЛЖЕЊИЦИН

СОЛЖЕЊИЦИН
Александар Солжењицин. СТВАРАЛАЧКО НАСЛЕЂЕ. Званична група одељења за проучавање заоставштине Солжењицина Дома руске дијаспоре

Александар Исајевич СОЛЖЕЊИЦИН

Александар Исајевич СОЛЖЕЊИЦИН
Произведения Все тексты представлены в последней прижизненной авторской редакции и являются наиболее полными и точными версиями произведений А.И. Солженицына

УВОД У ТАЈНЕ ЗЕМЉЕ И БИЉА

УВОД У ТАЈНЕ ЗЕМЉЕ И БИЉА
Eko Svetlo: EM TEHNOLOGIJA - ČUDO IZ RUSIJE ZA SPAS SRBIJE