СЕДАМНАЕСТ НАЈПОПУЛАРНИЈИХ БЛОГОВА ИЛИ САЈТОВА "Сазвежђа З" (7. јун 2023)

Укупно приказа странице

TRANSLATE PREVEDI

FLAG COUNTER

Flag Counter

САБИРАЊЕ ДЕЛА

САБИРАЊЕ ДЕЛА
Уз помоћ Бога. - Пут ка Сабраним делима

Архипелаг

Архипелаг
РУЗМАРИН

КУР

(Коментари упорних посматрача)
..
..ЈАДНИ СРПСКИ НАРОД ОТКАД РАТА НЕМА
коментари читалаца - избор


Светолик Станковићпре 14 сати
Дошао је крај свим замајавањима, причама и обманамa. Цар је го. Косово прави војску, од те намере неће одустати ни по коју цену. А и зашто би? Та је војска направљена одавно, само се звала друкчије, и чему ишчуђивања. Ту војску направиле су Америка, Енглеска и Немачка. Њихови официри су њени главни инструктори, наоружавају их ове три државе. На Косову, Запад чува своје интересе и учиниће све што иде њему у прилог. Ту нису важни ни Албанци ни Срби. И Албанија је направљена зарад интереса Аустроугарске и Енглеске, шта је данас ново у причи о Косову држави и њеној оружаној сили. Ништа. Србија мора бити свесна тежине ситуације у којој се налази. Шиптаре подржавају најмоћнији, Србе подржавају наводно моћни, али слаба фајда. Прекинути све разговоре у Бриселу. То је пропала ствар. Стварати јаку и моћну оружану силу која ће се супротставити евентуалној агресији. То је суштина српске будућности. Све остало је непотребно губљење времена и снаге. Не смемо више да се зaносимо илузијaма.
Славиша Гавриловићпре 17 сати
Господине министре и остали, клин се клином избија. Преведено на дату ситуацију то значи да на војну пријетњу морамо одговорити војно, а не причам ти причу. То је јасно један кроз један, све друго само значи побједу противника.
Bosa Sпре 19 сати
Termin pregovori postoji da bi se zamazale oci javnosti i dao neki pravni legitimet na ono sto se radi. Dogovor se ne postuje a legitimiteta nema tamo gdje vlado NATO sila. Nemamo sta prekinuti.Ta vojska vec postoji.
Jovoпре 20 сати
Jadni srpski narod otkad rata nema !
Srki sпре 16 сати
Svaka čast. Kako ja nemogu u tako kratkoj formi da kažem suštinu. Tačno 100%.ova rečenica se uklapa u suštinu svih mojih komentara al traži mnogo razmišljanja i obrazloženja da bi imala koristi, u praksi. Sjajno

ЛеЗ 0016427      Raste standard, nikad nam nije bilo tako dobro!

(избор из коментара уз чланак штампан у београдској Политици  
Туча продаваца открила нелегалну продају дрва за огрев  петак, 05.10.2018. у 12:04
вујицапре 11 сати Велико"0ткриће"нема шта,верујем да у Србији и без туче могу да се сваког дана" открију" бар неколико стотина камиона који продају дрва на црно. Е сад би био ред да нам ови који овако после туче"откривају"нелегалну продају кажу шта је са открићем редовних контрола инспекција.???

Нема коментара:

Постави коментар

Шта народ прича?

Шта народ прича?
Слушате ли? ослушкујте мало боље, пажљивије...