Translate

ГОЛУБИЦЕ

ГОЛУБИЦЕ
ГОЛУБИЦЕ У СУНЧЕВОМ СПЕКТРУ

Укупно приказа странице

Библиотека ВЕЧИТИ ЧУДЕСНИ КОРЕНОВИ

Библиотека ВЕЧИТИ ЧУДЕСНИ КОРЕНОВИ
Приватна дигитална библиотека. Обавезна ГОДИШЊА ПРЕТПЛАТА

ЧАСОПИСИ КОЈИ ВИШЕ НЕ ИЗЛАЗЕ, АЛИ ДЕЛУЈУ И ДАЉЕ КАО ТИХА ВОДА

Претражи ПоРтАл | САЗВЕЖЂЕ З

Академија ФЕНИКС

Академија ФЕНИКС
Првих десет чланова уредништва скоро ИМАГИНАРНЕ РЕДАКЦИЈЕ фактички су оснивачи НОВОГ Друштва "ДИБИДрУС" и Академије ФЕНИКС..

FLAG COUNTER

Flag Counter

РОД РОМАНОВИХ

РОД РОМАНОВИХ
Кнез Андреј Андрејевич Романов, глава Рода Романових

СПЕКТАР (обавезна годишња претплата!)

СПЕКТАР  (обавезна годишња претплата!)
НОВИНЕ БУДУЋНОСТИ

ЗАКЛЕЛА СЕ ЗЕМЉА РАЈУ

ЗАКЛЕЛА СЕ ЗЕМЉА РАЈУ
ДА СЕ ТАЈЕ СВЕ САЗНАЈУ

НАШЕ ПРИЧЕ

НАШЕ ПРИЧЕ
Избор.Преглед

ЗАВЕТИНЕ+

ЗАВЕТИНЕ+
књижевни лист

ЦРНО НА БЕЛО или најбоља заштита

 "Шпијунка" или прича о Фејсбуку, и тзв.највећој "држави" на свету. Скоро успелом покушају увођења тзв. стандарда апсолутне цензуре у првој петини 21. века? Или, шта ту уметник, издавач или поштен човек има да тражи?

 

*  *

*  *

*  ** *

Danas u 10 časova stupio je na snagu Zakon o facebooku. IZJAVLJUJEM da je za upotrebu mojih ličnih podataka i fotografija u svakom trenutku potreban moj lični pristanak (BERNSKA KONVENCIJA). Svatko ko čita, može preslikati ovaj tekst i objaviti ga na svojoj FB stranici. To će ga staviti pod zaštitu zakona. Obaveštavam FB administraciju da je od ovog trenutka strogo zabranjeno objavljivanje, preslikavanje, distribuiranje mojih ličnih podataka ili preuzimanje bilo kakve druge akcije protiv mene, a na osnovu mog FB profila ili njegovih sadržaja. Sadržaj ovog profila je pod nevidljivom oznakom "LIČNO" i ne sme se narušavati. (UKC 1 1-308-1-103 i Rimski statut).

Svim članovima se preporučuje da objave ovo obaveštenje u ovoj formi ili dopunjeno novim detaljima koji se odnose na mogućnost zloupotrebe podataka sa FB profila i privatnih prepiski koje imaju veze sa FB komunikacijom.

Preporuka je da se obaveštenje objavi u ovoj formi. Ako izjavu ne objavite na svom zidu, smatraće se da ste prećutno pristali i dozvolili korištenje vaših ličnih i profesionalnih podataka, fotografija i ostalih elemenata profila kao i slanje virusa.

1 коментар 

Едиција Заветине

Ипак, ипак - зар није најбоља заштита, од ФЕЈСБУКА, илити шпијунке, избрисати свој профил, и никада се више не вратити... на ову Мрежу? Да вас чујем, пријатељи, шта ви мислите? Гукните!

16. јул 2021. 05:36


 (Колико видим,нико не скида брњицу, сви ћуте као п., како би рекли клинци на сокаку. Мислим, сви ти - тзв. "пријатељи".)

Досађујући се последњих ноћи, међу тих двеста и кусур "пријатеља", било је барем тридесетак, које никад нисам срео, стварно упознао; који ништа нису публиковали на свом зиду; него су само "пратили", шта други објављују, пишу.

     Њима је, као и тзв. ботовима - фб "леп алат, бесплатан; шпијунка".

     Међу тзв.  "пријатељима", било је и оних који су имали преко три хиљаде "пријатеља"!! И оних, који су се доказали, другде, као "провокатори", "тужибабе", или -  како они што пијуцкају пиво испред сеоских дућана у сумрак кажу - "пице са три лица" (извињавам се због вулгарног израза, али погађа у саму срж!).

   Раније сам - "откачио" све бивше следбенике агитпроповаца, амбициозне, умишљене хомодуплексе, и сличне.

Издајнике и Јуде! - Лоше друштво. Њушкала...

Да не дужим причу: Збогом, тзв. пријатељи

Два права непријатеља и душманина више вреде од вас пет хиљада!!


О томе, да напустим ову... мрежу, шпијунку...о томе све чешће размишљам. Има много заосталих послова, које треба посвршавати... од губљења времена...овде...Сликајте се са својом цензуром и својим стандардима, и својим жвалама за зауздавање...наивних људи, о наказе и нељуди...
 

 

 

 

00085

 

 

 

 

 

 

 


 

Нема коментара:

Постави коментар

Канал ЗАВЕТИНЕ

Шта народ прича?

Шта народ прича?
Слушате ли? ослушкујте мало боље, пажљивије...

СОЛЖЕЊИЦИН

СОЛЖЕЊИЦИН
Александар Солжењицин. СТВАРАЛАЧКО НАСЛЕЂЕ. Званична група одељења за проучавање заоставштине Солжењицина Дома руске дијаспоре

Александар Исајевич СОЛЖЕЊИЦИН

Александар Исајевич СОЛЖЕЊИЦИН
Произведения Все тексты представлены в последней прижизненной авторской редакции и являются наиболее полными и точными версиями произведений А.И. Солженицына

УВОД У ТАЈНЕ ЗЕМЉЕ И БИЉА

УВОД У ТАЈНЕ ЗЕМЉЕ И БИЉА
Eko Svetlo: EM TEHNOLOGIJA - ČUDO IZ RUSIJE ZA SPAS SRBIJE