TRANSLATE PREVEDI

Укупно приказа странице

СЕДАМНАЕСТ НАЈПОПУЛАРНИЈИХ БЛОГОВА ИЛИ САЈТОВА "Сазвежђа З" (7. јун 2023)

ПРЕТРАЖИВАЧ ГОДОВА, ЗАВЕТИНА...

ПРЕТРАЖИВАЧ ГОДОВА, ЗАВЕТИНА...
НАЈБРЖИ ПРЕТРАЖИВАЧ "САЗВРЖЂА З"

FLAG COUNTER

Flag Counter

САБИРАЊЕ ДЕЛА

САБИРАЊЕ ДЕЛА
Уз помоћ Бога. - Пут ка Сабраним делима

Архипелаг

Архипелаг
РУЗМАРИН

уторак, 7. јун 2022.

ИЛУМИНАТИ?

МРАЧЊАЦИ

 

Vesna Radojlović

NIJE BAŠ NAJBOLJI PREVOD, ALI RAZUMEĆETE:
.
Suzy Ward - Channeling Matthew Ward - 2. juna 2022.
.
Uz lijepe pozdrave od svih duša na ovoj postaji, ovo je Matthew. Mnogi od vas su očekivali da će do sada neke istine izaći na vidjelo, pa počnimo tako što ćemo reći da međunarodna skupina koja radi izvan pozornice na oslobađanju vašeg svijeta od tame koristi dobru prosudbu ne objavljujući svoje napore. Budite uvjereni da sve što je u tijeku vodi eliminaciji svakog traga tame.

Znamo da je teško shvatiti da tama čak i u maloj mjeri može s vremenom postati toliko velika da je

01741

dvaput prouzročila nestanak svih Gaijinih životnih oblika i ostavila je u dubokoj tuzi. S pravom je možete smatrati Majkom Zemljom, a sav ljudski, biljni i životinjski svijet kao njezinu djecu, njezine razumne su-kreacije koje voli i njeguje. Nije željela ponovno doživjeti njihovu devastaciju, a tijekom tisućljeća koja se ponovno nakupljala negativnosti koja je proizašla iz tame, nastavila se boriti da održi svoje životne oblike na životu.

Ono što se događa bilo gdje utječe na sve ostalo svugdje drugdje, a Gaijina nevolja bila je poznata u cijelom svemiru. Ali u skladu s univerzalnim zakonom da se nijedna civilizacija ne smije miješati u poslove bilo koje druge osim na zahtjev, bezbroj osvijetljenih duša ne može učiniti ništa. Bića svjetla poštuju ovaj zakon, bića tame ne.

Prije osamdeset i nešto godina, kada je Gaijino tijelo postalo toliko neuravnoteženo da je bilo u opasnosti da odleti u svemir i potpuno uništenje, zavapila je za pomoć. To je bio početak ove neviđene ere u našem svemiru. Bog je istog trena ovlastio evoluirane civilizacije da na Zemlju pošalju prostranstvo svjetlosti koja joj je bila potrebna da stabilizira svoju os i počne se uspinjati iz smrtonosnog zahvata dubokog trećeg denziteta.

Najviše univerzalno vijeće znalo je da mračne sile namjeravaju svojim marionetama na Zemlji zadržati kontrolu nastavljajući uništavanje okoliša, bolesti, podjele i krvoproliće koje proizvodi negativnost. Dugi niz godina mase su živjele u svijetu nepravde, siromaštva, ratovanja i straha, a sve to emitira niske vibracije negativnosti. Oni nisu željeli takav svijet za sebe, svoju djecu i djecu svoje djece, a budući da je njihov svijet koji se mijenja ili pušta, morali su znati da su moćne božanske suverene duše koje mogu promijeniti ono što ne žele i manifestiraju ono što žele.

Stoga je i na planetu bilo potrebno svjetlo da probudi civilizaciju kako bi znali tko su i kakvu moć imaju. Iz ljubavi prema zemaljskim članovima naše univerzalne obitelji, prva skupina dobrovoljaca napustila je svoje domovine kako bi ušla u globalnu bitku koja bjesni između svjetlosnih sila i tame. Draga braćo i sestre, neki od vas su ti “prvi odgovori”, a drugi su među mnogim, mnogim milijunima koji su slijedili.

Bez obzira koliko dugo ste na Zemlji, znate kao i mi da nije lako živjeti u svijetu u kojem se tamna kontrola održava dvosjeklim mačem - strah na jednom rubu, obmana na drugom. Ipak, kao što smo vam često govorili, vitalna misija koju ste već preuzeli je zapanjujući uspjeh u kontinuumu, gdje narodi radosno cvjetaju u mirnom, skladnom svijetu, a priroda je vraćena u zdravlje i ljepotu.

Na Zemlji je bitka dostigla vrhunac. Iluminatski patentirani virus covid-19 negativno je utjecao na stanovništvo fizički, psihički i ekonomski, ali nije uspio ispuniti njihov cilj izravnog ubijanja milijardi. To je pojačanje drugih aktivnosti učinilo još važnijim jer niske vibracije koje su im potrebne da prežive potječu od tuđeg straha i boli.

Dakle, oni snažno mašu svojim mačem putem svojih mainstream medija i propagandista društvenih medija koji izvještavaju o ruskoj ničim izazvanoj invaziji na Ukrajinu, okrivljuju ruske trupe za zločine i bezobzirno uništavanje koje počine iluminatski operativci i unajmljeni plaćenici, te prenose izmišljena nagađanja da Rusija će se kretati kroz Ukrajinu i dalje osvajati druge zemlje.

Prevarena javnost ne zna da su ruske trupe, djelujući u skladu s lakim snagama, preuzele bitnu zadaću uništavanja biološkog oružja namijenjenog iskorijenjenju većine ljudi na svijetu. Oni ne znaju da trupe iščupaju desetljeća kontrole Iluminata u zemljama Istočne unije i eliminiraju laboratorije i skladišne ​​objekte, proizvodnju i skladištenje kemijskog oružja, te sjedišta za seksualnu trgovinu, pranje novca i hakiranje računala diljem svijeta. Oni ne znaju da trupe eksplodiraju tunele i komplekse nakon spašavanja beba i male djece koja su zatočena dok ih ne otpreme kamo god to naredi pedofilski krugovi i za sotonističke rituale.

Da, o tome smo već govorili, ali vrijedi ponoviti jer su mnoge od tih aktivnosti uobičajene u nekoliko zemalja. Ukrajina je možda imala najopsežniji raspon ukopa Iluminata, ali oni imaju tajne operacije i operativce i drugdje, ponajviše možda u Sjedinjenim Državama, i, baš kao i u Ukrajini, to je bez svijesti građanstva i svjetske javnosti. Na kraju će te informacije postati poznate kao i aktivnosti koje se odvijaju iza kulisa, uključujući uhićenja, suđenja, pogubljenja i druga ubojstva ravnatelja u toj dijaboličnoj globalnoj mreži.

Dragi naši, kada bi postojao drugi način da se okonča sveprožimajuća tama, Gaia i sva druga svjetlosna bića pobožno bi to željeli, ali ne postoji, ne uz dubinu i širinu demonske aktivnosti. Ne postoji način da se pregovara s elementom društva koji tajno radi na postizanju svog cilja istrijebe većine stanovništva, pretvaranja hibridnih robota u sluge preživjelih i dalje ugrožavanja života planeta. Ne postoji način da se pregovara s elementom koji se spustio u toliku gustoću izopačenosti da postoji upuštajući se u nesavjesne zločine protiv čovječnosti.

Javnost, ogrezla u njihove prijevare, nije svjesna svega toga i mnoge misli su “poslati vojno oružje u Ukrajinu” i “poraziti Ruse”. Takve misli održavaju nasilje, a to je upravo ono što Iluminati žele. Oni znaju da je ovo bitka između njih i svjetlosnih sila i postali su očajni.

Čimbenik straha u svakodnevnom izvješćivanju o jako napuhanim statistikama slučajeva i smrti od covida i njegovih mutanata izgubio je snagu dok su narodi umorni od ograničenja i počeli ponovno stjecati kontrolu nad svojim životima. Budući da tamni zahtijevaju energiju straha da se održe, uvijek imaju akciju koja će stvoriti strah u barem dijelu stanovništva. Sada su to “cjepiva” koja će uskoro biti dostupna za dojenčad, zakonsko ovlaštenje Svjetske zdravstvene organizacije da poduzme sve radnje za koje tvrde da su potrebne u interesu svjetskog zdravlja i nekoliko slučajeva majmunskih boginja koje se pojavljuju u različitim zemljama.

Dopustite nam da otklonimo sve vaše nedoumice u vezi s tim situacijama. Znanstvenici u izvanzemaljskim specijalnim snagama učinili su što bezopasnijim toksine i izbrisali programiranje u nanočipovima u otopinama koje su lažno nazvane cjepivima za bebe i malu djecu. Ne samo da WHO ne bi imao stotine tisuća koje bi im trebale od lokalne do nacionalne razine za provođenje poštivanja bilo kakvih edikta, nego bi i reakcija bila previše strašna da bi se mogla nositi. I, baš ništa u potencijalnom energetskom polju Zemlje ne ukazuje na to da bi majmunske boginje mogle postati najnovija “pandemija”.

No, kao što pučanstvo ne zna istinu o tome što se događa u Ukrajini, ne zna ni istinu o navedenim situacijama. Posljedično, njihove kolektivne misli o svim tim stvarima proizvode niske vibracije negativnosti koje su poput tvrđave između njihove usredotočene pažnje i duhovne i svjesne svjesnosti. Iako ovo ne odgađa uskrsnuće Zemlje – ona stalno kruži u sukcesivno više astralne ravnine – odgađa buđenje njezinih ljudi.

Ovo nas dovodi do onoga što su mnogi od vas pitali, kako možete pomoći osim “samo BITI”. Vizualizirajte Zemlju u zlatno-bijelom svjetlu—vizualizacija je moćna!—i pošaljite svjetlo suosjećanja, nade i optimizma cijeloj našoj zemaljskoj obitelji. Pošalji svjetlo i Gaii. Da, raduje se što je čišćenje planeta koje je u tijeku završava dugu vladavinu divljeg zla, ali također osjeća patnju, tugu i strah svog naroda, te joj je potrebna iscjeljujuća energija svjetlosti.

Vaši doprinosi i dalje su neprocjenjivi čak i izvan iscjeljujućih i probuđujućih aspekata transformacije svijeta. Svjetlo koje zračite “samo BITI” također je temelj svih istina koje izlaze na vidjelo, a to je sastavni dio procesa čišćenja.

Dragi naši, učinite nešto i za sebe. Često odvojite vrijeme od zauzetosti da dišete duboko, polako i ritmično kako biste održali nesmetani protok energije, a tijelo, um i duh u ravnoteži.

Pitali su nas radi li Elon Musk za svjetlo ili za tamu. Pa, "drži svoje prijatelje blizu, svoje neprijatelje bliže" moglo bi biti donekle primjenjivo u odnosu na grupe s kojima radi, ali puno je točnije reći da mu je u svojoj želji za uspjehom potreban pristup nadgradnjama i svjetlosti i mračne agencije kako ne bi morao "izmišljati njihove kotače", da tako kažem. U svijetu treće gustoće novac utire put do uspjeha; stoga mu je to dobro opskrbljeno kako bi mogao ostvariti ono što namjerava, a u njegovim namjerama nema nikakve tame.

Elon je jedan od rijetkih volontera iz civilizacije koja nije samo visoko duhovno i svjesno evoluirana, već i jedna od tehnološki najnaprednijih. On je briljantni vizionar čija je misija pomoći zemaljskoj civilizaciji da “puca u zvijezde” i zauzme mjesto koje im pripada kao članovi naše višedimenzionalne univerzalne obitelji. Sva svjetlosna bića ga poštuju i šalju svjetlost da pojačaju njegov napredak i opću dobrobit.
...
Izvor:
http://galacticchannelings.com/english/matthew02-06-2..

 

*    *

Djokic Dejan

Оцијенила 21 особа

 

*   *

Suzana Balin

Оцијениле су 2 особа

*    *

Djokic Dejan

Оцијенило је 30 особа

 

*   *

Djokic Dejan

Оцијенило је 30 особа

*   *

Cvetan Tosev

Оцијенило је 18 особа
Прво занимљиви

 

Slavica Pejaković
ne može se pomoći onima koji su u mentalu porobljeni, to je uzaludno trošenje energije...

 

*  *

Silvana Satkovic

 ............. (............)

 

 

Нема коментара:

Постави коментар

Шта народ прича?

Шта народ прича?
Слушате ли? ослушкујте мало боље, пажљивије...