TRANSLATE PREVEDI

Укупно приказа странице

СЕДАМНАЕСТ НАЈПОПУЛАРНИЈИХ БЛОГОВА ИЛИ САЈТОВА "Сазвежђа З" (7. јун 2023)

ПРЕТРАЖИВАЧ ГОДОВА, ЗАВЕТИНА...

ПРЕТРАЖИВАЧ ГОДОВА, ЗАВЕТИНА...
НАЈБРЖИ ПРЕТРАЖИВАЧ "САЗВРЖЂА З"

FLAG COUNTER

Flag Counter

САБИРАЊЕ ДЕЛА

САБИРАЊЕ ДЕЛА
Уз помоћ Бога. - Пут ка Сабраним делима

Архипелаг

Архипелаг
РУЗМАРИН

среда, 4. мај 2022.

ПОВОДОМ ДЕЗИНФОРМАЦИЈА, ИЛИ ОЖИВЉАВАЊЕ ОРВЕЛА, ЧЕТВРТОГ РАЈХА, И КОНФУЗИЈЕ ПРЕД ПРОПАСТ СВЕТА

Више од две године су нам украли, не чудовишта ДУБОКЕ ДРЖАВЕ, већ вампири Четвртог Рајха, фатаморгана европске уније и каријерни политичари Клауса Шваба. Шта са тим има књижевност, савремена, поезија почетка 21. века (тј. скоро прве четвртине), писци, издавачи, и сви они верујући, којима је животни кредо, држање најмање оних неколико правила:Не лажи. Не кради. Не убиј... (Последњих шест божијих заповести).

На шта личи овај свет?

Америка? Кина? Британија? Русија?

Шта је Истина? Зашто је масмедији од Јапана до Вашингтона, од Бразила до Аустралије, од Норвешке и Шведске до Југа Африке, од Јужног до Северног пола - з а т а ш к а в а ј у?

Зашто покушавају, сви моћни, да од људи на овој планети направе кокошке или петлове, и од насељених места кругове пакла, и тескобна станишта тескобнија од старих кокошарника најсиромашнијих?

Где живе и чиме се баве данашњи богаташи и њихови подрепаши илити гмазови, знате ли? ИЗВАН СВЕТА, КОЈИ БИ ДА СВЕДУ НА СТАДО ДОВОЉНО ДА ПОДМИРИ ЊИХОВЕ ПОТРЕБЕ У БУДУЋИМ ВРЕМЕНИМА? У мрачним понорима ове планете, дубоко скривени и ушушкани далеко од Јада, Пакла и Дантеа - али не баш толико далеко да их не може видети Бог и Арханђел Михаило, командант небеске војске.

Немогуће је одвраћати  крвољубце и уживаоце најскупље дроге на свету од сулудих и болесних амбиција; њихово је место у једном великом санаторијуму, под строгим надзором.

У овом свету је тако танак слој ПРОБУЂЕНИХ, јер је тзв. обичан свет много више наиван него што мисли о себи... И вероватно је баш због тога, дресиран дуго и издресиран, да иде без отпора на своје заклање (као почетком пете деценије минулог века православци на Балкану у грозоморни логор, знате већ који). То су радили балкански фашисти својим сународницима, православцима, и то је - временом, како се показује, заборављено. И вештим манипулацијама лицемера и белосветских "отровница", потиснуто, дубоко...

....

Нећемо вам више писати, скретати вам пажњу драги посетиоци, читаоци. Ако нисте схватили - ваша ствар.

Пратите и даље омиљене телевизије, масмедије, и друге "ритуале" за залуђивање... 

Видимо се, ако неко претекне, после ове најављене пропасти, на неким планинама, у неким пећинама. На неком новом почетку...
*    *


ВАШИНГТОН — Званични одбор за управљање дезинформацијама ДХС-а, популарније познат као Министарство истине, потврдио је данас своје најновије налазе дезинформација: Рејчел Ливин је жена. Декларација је дата на конференцији за новинаре одржаној јутрос у гигантској згради Министарства у облику пирамиде, високој 1000 стопа која се надвија над Вашингтоном. „Постоји много дезинформација, а људи истичу низак глас Рејчел Левин, истакнуту Адамову јабучицу и склоност да не траже помоћ у Хоме Депоту“, рекао је секретар за унутрашњу безбедност Алехандро Мајоркас стојећи на високој говорници у испред транспарента са натписом „Рат је мир, слобода је ропство, Рацхел Левине је жена“. „Ово су све обележја класичних руских кампања дезинформисања које су осмишљене да дестабилизују наше друштво и помогну Путину да нас победи. Друге дезинформације које се врте около, према Мајоркасу, укључују идеју да Дизни негује децу, тврдњу да се дешава инфлација, кампању дезинформација крајње деснице која приказује Џоа Бајдена као сенилну, неспособну стару сису, тврдњу да је троугао тространа фигура и „ужасно увредљива представа да је трава зелена“. „Ако видите да неко дели ове идеје, одмах их пријавите.“ У време објављивања, Маиоркас је потврдио да ће свако ко дели дезинформације да је Рацхел Левине мушкарац бити позван у Министарство љубави на испитивање.

 


извор: Disinformation Board Confirms Rachel Levine Is A Woman

______

* ноћу, између уторка и среде, 03-04.05.22... 

Нема коментара:

Постави коментар

Шта народ прича?

Шта народ прича?
Слушате ли? ослушкујте мало боље, пажљивије...