СЕДАМНАЕСТ НАЈПОПУЛАРНИЈИХ БЛОГОВА ИЛИ САЈТОВА "Сазвежђа З" (7. јун 2023)

Укупно приказа странице

TRANSLATE PREVEDI

FLAG COUNTER

Flag Counter

САБИРАЊЕ ДЕЛА

САБИРАЊЕ ДЕЛА
Уз помоћ Бога. - Пут ка Сабраним делима

Архипелаг

Архипелаг
РУЗМАРИН

петак, 1. јул 2022.

КО ФАЛСИФИКУЈЕ И СКРИВА ПРАВУ СВЕТСКУ ИСТОРИЈУ?

 ......................................................................

 

Melita Levstek

🍊🐸Kopirano🐸📂PUTIN je deklasificirao arhive TARTARIA. Službena povijest je LAŽNA!!
Nakon televizijske kiše - 21.02.2021
⚡Kako je Velika Tartarija nestala s geografskih karata u 18. stoljeću ❔❔❔I zašto je totalno krivotvorenje svjetske povijesti postalo moguće ❔❔❔
Web stranica Moskovskog Kremlja iz 2017. izvještava:
Vladimir Putin susreo se s bivšim predsjednikom Tatarstana, sadašnjim državnim savjetnikom Republike Tatarstan, Mintimerom Shaimievom, kako bi mu uručio dar – kartu Tartarije koju je izradio nizozemski kartograf Willem Blue iz 17. stoljeća. VIDEO
ŠTO JE TARTIA?
Promatrači se pitaju što znači Putinov dar. Nizozemski karikaturist Willem Janson Blau, čije je djelo Putin poklonio Shaimievu, bio je najveći stručnjak za Tartariju.
Na karti ugraviranoj zlatom, koja je predstavljena Shaimievu, sjeveroistočni teritorij Euroazije od Volge i Kaspijskog mora od zapada do istočnog oceana pripada Tartariji. U isto vrijeme, čini se da su zemlje Sibira, Srednje Azije i Dalekog istoka pod dominacijom velikog Hana. To posebno prenosi agencija TASS. Također, karta predstavlja granice Tartarije, rodoslovlja velikog Džingis-kana, kao i Male Tartarije (Krim), Velike ili Azijske Tartarije, Tartarije, pustinjske Tartarije, Čagatajskog ulusa, Turkestana, Kraljevine Kine i Stare Tartarije .
Prema Britanskoj enciklopediji iz 1771. Tartarija je bila ogromna zemlja. Enciklopedija nudi sljedeću definiciju ove gigantske države, uronjene u tamu stoljeća:
} "Tartarija, ogromna zemlja u sjevernoj Aziji, koja je susjedna Sibiru na sjeveru i zapadu, nazvana Tatarsko more." Tatari koji žive južno od Moskve i Sibira zovu se Astrahan, Čerkasi i Dagestan, oni koji žive na sjeverozapadu Kaspijskog mora nazivaju se Kalmičkim Tatarima i zauzimaju teritorij između Sibira i Kaspijskog mora; Tatari i Uzbeci, auto živim na sjeveru Perzije i Indije, a u onima iz susjedstva, Tibetanci, žive na sjeverozapadu Kine. "💥
Business Online pitao je stručnjake što i što može značiti tako neobičan dar koji je uručen Shaimievu
Damir Ishkakov - glavni istraživač Centra za etnološko praćenje Instituta za povijest Akademije znanosti Republike Tatarstan: Postoji mnogo takvih karata koje prikazuju Tartariju - Mala Tartarija i Velika Tartarija. Sve do 18. stoljeća europski su kartografi koristili ovaj izraz.
U školi su nas učili da smo prije pojave kršćanstva svi bili gotovo divlji ljudi. Međutim, mnoge činjenice proturječe tim izmišljotinama. Primjerice, u Britanskoj enciklopediji iz 1771. zemlja naših predaka je opisana kao najveća i najrazvijenija zemlja pod nazivom Velika Tartarija. Postoji mnogo dokumenata i mapa koji to podržavaju. Neki od njih su u Ruskom geografskom društvu. Ovi i drugi artefakti, poput Chandar ploče, svjedoče nam da je stupanj razvoja civilizacije naših predaka bio neusporedivo viši od onoga što saznajemo, u što nas službena povijest pokušava uvjeriti. Ova razina je čak i viša od sadašnje razine razvoja naše civilizacije.
Zašto su sakrili pite od Suda?
Naša prošlost - Velika Tartarija
Prošlost arijevskih Slavena prošlost je naše zemaljske civilizacije. Već ima puno istinitih informacija! Samo ih treba tražiti i što više promovirati među svim ljudima koji žele znati istinu.
Film Veliko tatarsko carstvo Rusije predstavlja pravu povijest.
Velika Tartarija je bila i ostala najveća svjetska sila, koju svjetske elite pokušavaju razbiti na male komadiće - specifične principe koje bi bilo lakše osvojiti kako bi uništili stanovništvo...
https://www.youtube.com/watch?v=Q7dGdD2AwHA
Izvor: Gerard Apostolescu
YouTube12:03
Шаймиев в гостях у Путина и Медведева - как это было
1 преглед

 

Нема коментара:

Постави коментар

Шта народ прича?

Шта народ прича?
Слушате ли? ослушкујте мало боље, пажљивије...