Translate

Пријавите се на Билтен "Портала Сазвежђе З"

НАШЕ ПРИЧЕ

НАШЕ ПРИЧЕ
Избор.Преглед

КУР

(Коментари упорних посматрача)
..
..ЈАДНИ СРПСКИ НАРОД ОТКАД РАТА НЕМА
коментари читалаца - избор


Светолик Станковићпре 14 сати
Дошао је крај свим замајавањима, причама и обманамa. Цар је го. Косово прави војску, од те намере неће одустати ни по коју цену. А и зашто би? Та је војска направљена одавно, само се звала друкчије, и чему ишчуђивања. Ту војску направиле су Америка, Енглеска и Немачка. Њихови официри су њени главни инструктори, наоружавају их ове три државе. На Косову, Запад чува своје интересе и учиниће све што иде њему у прилог. Ту нису важни ни Албанци ни Срби. И Албанија је направљена зарад интереса Аустроугарске и Енглеске, шта је данас ново у причи о Косову држави и њеној оружаној сили. Ништа. Србија мора бити свесна тежине ситуације у којој се налази. Шиптаре подржавају најмоћнији, Србе подржавају наводно моћни, али слаба фајда. Прекинути све разговоре у Бриселу. То је пропала ствар. Стварати јаку и моћну оружану силу која ће се супротставити евентуалној агресији. То је суштина српске будућности. Све остало је непотребно губљење времена и снаге. Не смемо више да се зaносимо илузијaма.
Славиша Гавриловићпре 17 сати
Господине министре и остали, клин се клином избија. Преведено на дату ситуацију то значи да на војну пријетњу морамо одговорити војно, а не причам ти причу. То је јасно један кроз један, све друго само значи побједу противника.
Bosa Sпре 19 сати
Termin pregovori postoji da bi se zamazale oci javnosti i dao neki pravni legitimet na ono sto se radi. Dogovor se ne postuje a legitimiteta nema tamo gdje vlado NATO sila. Nemamo sta prekinuti.Ta vojska vec postoji.
Jovoпре 20 сати
Jadni srpski narod otkad rata nema !
Srki sпре 16 сати
Svaka čast. Kako ja nemogu u tako kratkoj formi da kažem suštinu. Tačno 100%.ova rečenica se uklapa u suštinu svih mojih komentara al traži mnogo razmišljanja i obrazloženja da bi imala koristi, u praksi. Sjajno

ЛеЗ 0016427      Raste standard, nikad nam nije bilo tako dobro!

(избор из коментара уз чланак штампан у београдској Политици  
Туча продаваца открила нелегалну продају дрва за огрев  петак, 05.10.2018. у 12:04
вујицапре 11 сати Велико"0ткриће"нема шта,верујем да у Србији и без туче могу да се сваког дана" открију" бар неколико стотина камиона који продају дрва на црно. Е сад би био ред да нам ови који овако после туче"откривају"нелегалну продају кажу шта је са открићем редовних контрола инспекција.???

Нема коментара:

Постави коментар

Канал Заветина

Канал Заветина
Статистика Члан од 01.08.2010. 90.252 приказа преко 400 нумера

Да, баш тако

Да, баш тако
Gde je zarada? - OK, ako vam je baš stalo do tih evra i dolara, prostor za zaradu postoji, i putem društvenih mreža i preko blogovanja. Nisam pristalica toga da se paušalno naplaćuje svaki tvit, tekst ili Fejsbuk status, mada su neki i tako radili. Cenim merljive efekte, ili makar konkretne klikove, idealno finalnu prodaju i procenat od iste. Vremenom je bilo pokušaja da se vidljivost nas običnih ljudi pretoči u internet zaradu po što meriljivijem modelu. Iz tog ugla gledano, BeeShaper mrežu smatram najinovativnijom u današnjim opcijama web zarade, sa napomenom da je daleko pogodnija “trenutnom” web sadržaju, koji za kratko vreme mora da odradi svoje, nego klasičnom blogeru koji želi dugoročniju zaradu. I odgovor na pitanje: Zarada je tamo gde je vaša publika. Blog, Tviter, Fejsbuk, Youtube nalog su svaki za sebe posebni kanali komunikacije, ali ključno, svi zajedno u sinergiji moćno web-medijsko oružje danas. Svakim novim kanalom povećavate šansu za zaradu, bilo da se odlučite za Google AdSense (postavka na blog ili Youtube), BeeShaper (povezivanje bloga, Tviter ili Fejsbuk naloga), ili pojurite neku agenciju da vam sredi baner (uh, male šanse da će vam to uspeti). Negujte svoje medijske kanale, i svoju publiku, to je ključno. http://milosblog.com/blog-ili-drustvene-mreze-kako-do-novca/

ПАТАК ПРАТИЛАЦ

ПАТАК ПРАТИЛАЦ
Патак пратилац ЗАВЕТИНЕ ЗАПИС·ЧЕТВРТАК, 08. МАРТ 2018. Овај Патак Пратилац - или кратко Пата Прат - и са леве и са десне стране, као да надгледа судбину, својим шведским очима. Он је симбол рода, и вероватно и других ствари (у митологији). Судбина има своју висину, која досеже само небо, и своју подлогу дубљу од корена сваког стабла на свету... Овај Патак каже: Ехеј, стани. Данас не започињи ништа ново.Није добар тренутак за то... Он зна нешто што ми не знамо... (8/3/2018; 17:20)

Канцеларија ПОРТАЛА

Канцеларија ПОРТАЛА
ПРОНАЂИ МЕ!