СЕДАМНАЕСТ НАЈПОПУЛАРНИЈИХ БЛОГОВА ИЛИ САЈТОВА "Сазвежђа З" (7. јун 2023)

Укупно приказа странице

TRANSLATE PREVEDI

FLAG COUNTER

Flag Counter

САБИРАЊЕ ДЕЛА

САБИРАЊЕ ДЕЛА
Уз помоћ Бога. - Пут ка Сабраним делима

Архипелаг

Архипелаг
РУЗМАРИН

четвртак, 19. децембар 2019.

ПОТПИСАНО И НЕПОТПИСАНО

У ДНЕВНОЈ ШТАМПИ, ИЛИ У ДРУГИМ МЕДИЈИМА


ОСТРОИЛО И ОКСИМОРОН
Ostroilo пре 9 сати

Mikenska civilizacija nema nista sa Grcima. Bas dobro otkrice da se potvrdi da Grci u to vreme nisu ni ziveli u danasnjoj Grckoj niti su znali za Olimp a kamoli da su imali kraljeve. Videce se da oni takodje nemaju nista ni sa Ilijadom koju su tek u 6.v.p.n.e preveli (!) na grcki. I samo ime ‘Grci’ su im dali starosedeoci danasnje Grcke – Srbi Pelazgi. Prema tome, cesto koriscen naziv –‘ mikenska grcka kultura’ je oksimoron.

   
извор:У Грчкој откривене гробнице старе 3.500 година

уторак, 17.12.2019. у 21:44 Политика (непотписан чланак)


* *
Недавни твит корисника Srdjan Dragojevic
Poslao Udruzenju: Postovana Gospodo, Najlepse Vas molim da moje ime izbrisete iz registra udruzenja,ciji sam clan vise od 30 godina. Organizacija u kojoj Vesic Goran moze biti clan, nije umetnicko udruzenje vec-bordel. Hvala na razumevanju, Srdjan Dragojevic Pisac i reditelj.
* *

" Ако желите слободу, поносите се својом земљом. Ако желите демократију, држите се свог суверенитета. Ако желите мир, волите своју нацију. Мудри лидери увек прво мисле на добробит свог народа и земље. Будућност не припада глобалистима. Будућност припада патриотама", навео је Додик.
    извор: Новости, Подршка Трампу и основним људским вредностима -Танјуг | 19. децембар 2019. 11:13 |Српски члан Председништва БиХ, Милорад Додик упутио је подршку председнику САД Доналду Трампу

Нема коментара:

Постави коментар

Шта народ прича?

Шта народ прича?
Слушате ли? ослушкујте мало боље, пажљивије...